treland.blogg.se

Semester

En riktigt bra dag!!

Kategori: Allmänt

Idag har vi gjort något jag velat göra i många år, vi har badat/simmat med delfiner. En helt fantastisk upplevelse. Jag hade förställt mig att de antingen skulle kännas som en elefant, dvs sträva eller som en fisk hala och fiskfjällsaktiga, men så fel jag hade, de kändes som vanlig hårdplast, inte räliga alls.
 
Det var endast vi, 2 delfiner och en tränare, och vi fick göra många olika saker med dem under en hel timme.
 
Bl a putade de oss under vars en fot fram i full fart så att vi stod ovanför vattenytan med två delfiner under fotsulorna, helt overkligt. Vi fick också håll i dess fena medan de simmade snabbt iväg med oss. Lite bus ingick också och rätt som det var fick han direktiv från tränaren att ge oss en överraskning, han slog stjärtfenan i vattnet och gissa om vi blev blöta!!!
 
Många fler saker fick vi göra tillsammans med dessa underbara varelser och det var en härlig känsla att ligga bredvid dem i vattnet och bara klappa dem. Bästa upplevelsen på hela semestern. 💕💕💕🐬🐬🐬
 
Här får vi vars en puss av dem💋💋
 
 
Lite originellt sätt att göra gångar på, står där ett träd får det stå kvar och vi gör ett hål i gången - miljötänk!!
 
Även på detta hotell är det fantastiska efterrätter, här är ett utdrag från lunchen.
 
 Solen har visat sig hela dagen idag och efter vårt delfinäventyr blev det poolen några timmar. Nu har Paul fått den färgen på kroppen som jag haft ensamrätt på hitintills - röd (ha ha).
 
När vi sedan kom upp på rummet stod denna skapelsen på vår säng, de är helt fenomenala på denna handdukskonst. 
 
Middagen intog vi på den italienska restaurangen idag. Två förrätter, en huvudrätt och en efterätter skulle man välja - så blev vi tillsagda av kyparen, tur att vi var hungriga idag!!
 
Första förrätten glömde vi att ta bild på, andra ser ni här nere och sedan glömde vi foto på resten också, men gott var det så denna restaurangen besöker vi säkert fler gånger.
 
 
 
 
Väldigt mätta tog vi en promenad in på grannhotellet och här var det marknad ikväll.
 
Trötta fötter vilar lite innan vi promenerad hem igen för ett stopp i baren innan sängen kallar.
 

Kommentarer

  • Jeanette säger:

    Vilken upplevelse 🐬🐬🐬🐬🐬 där finns inte mer att säga om det mållös💜💛 🐬🐬🐬 ser så mysigt ut 😃😘 kram

    2016-02-12 | 09:27:19

Kommentera inlägget här: