treland.blogg.se

Semester

One night in Bangkok

Kategori: Allmänt

Upp kl 5 för att checka ut och ta taxi till Krabis flygplats. Allt gick smidigt och kl 12 checkade vi in på vårt hotell i Bangkok, rum på 24 våningen. 

Lite bilder på vårt rum. 
(null)
Även här kan man titta på varandra när den ena duschar, en konstig inredning tycker jag. Det finns dock en skjutdörr att dra för men den styrs av den som är utanför badrummet🤪🤨. 
(null)

(null)

(null)

Utsikten från vårt rum är fascinerande, här kommer både lite dag och naturbilder. Kommer nog inte att sova inatt utan sitta och titta ut över Bangkok istället. 


(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

Ut på stan och en promenad till Siam Paragon (köpcentra), upp på översta våningen och inhandla varor som Mickis beställt. Hudkräm i massor, endast ett thailändsk märke som bara går att köpa här är gott nog till vår dotter💕. 

(null)

Lunch, fika och fortsatt shopping nu på MBK. För er som inte varit här och besökt detta shoppingcentra ska jag berätta hur Paul beskriver det "Ullared x 10". Hundratals små egna försäljare som säljer allt du kan tänka dig, och allt är nya varor. Trots Pauls motsträvighet var vi här flera timmar och handlade ganska mycket, tom Paul handlade😘. 
(null)

(null)

(null)

Både i Hua Hin och i Ao Nang såg vi barn med stötsäkra skydd om sina iPad. Givetvis måste våra barnbarn också ha ett sådant. 
MEN Eva och Michael, denna bild får ni inte visa småtöserna då detta är en av presenterna vi har med hem till dem. 
(null)

Tillbaka till hotellet och lämna av det inköpta och ut igen. Nu var det dags för middag och denna intog vi på Jamie Oliwers restaurang här i Bangkok. Otroligt god pasta åt vi!

(null)
Typ bolognese 
(null)
Tom eget vatten har han. 
(null)

(null)

(null)
Pasta med vin och vild svamp. Smakade betydligt bättre än det såg ut😄. 

När vi sedan skulle ta oss tillbaka till hotellet hade det blivit mörkt och här får ni ytterligare bilder på Bangkok by night. 
(null)
Tror att det är hundens år i år därav hundar som statyer överallt. 

(null)

(null)

(null)
Trafikkaos??
(null)


(null)

En dusch (men fördragen dörr), packa väskorna och sen lite sömn. 

Imorgon går taxin till flygplatsen kl 5 och sedan bör det av hemåt till Sverige dock med en mellanlandning i Doha. 

Det verkar inte som om flygproblemen som det skrivits om de sista dagarna påverkar oss då vi flyger med Qatar och vår flygrutt inte ligger över drabbade flygrum. 

Tack alla ni som följt oss på vår resa😍

Nu längtar vi faktiskt hem till er alla💕

Kommentarer


Kommentera inlägget här: