treland.blogg.se

Semester

Mexico

Kategori: Allmänt

 
13 timmar är en lång och tråkig flygresa även om vi satt i premiumklass och hade många förmåner. 3 filmer 2 mattillfällen och några tupplurar hann vi med och fick ändå inte timmarna till att gå. 
 
 
Nu har vi i alla fall landat och checkat in på vårt "lyxhotell" Sensatori Azul Resort. Tyvärr var vi inte på plats förrän kl 17 lokal tid så något dopp har det inte blivit idag men denna härliga utsikt har vi från vår balkong.
 
 
Rummet är riktigt exklusivt, detta är sovdelen och det finns dessutom en stor badrumsavdelning och en balkong som nog är 10kvm. Diverse krämer och flaskor på toaletten ska testas imorgon.
 
 
Hotellet har egen strand och endast en trappa skiljer poolområdet från denna härliga sandstrand. 
 
 
Då vi är 6 timmar före lokal tid blev det middag ganska tidigt. Vi valde en buffé restaurang idag (ingår såklart i vår all inklusive) och vi har nog aldrig sett en större buffé och helt fanstastiskt god mat. Ovan ser ni barnens buffé bord med snurrande hamburger-pariserhjul och nedan efterrättsbordet, vi kommer inte att tappa vikt dessa veckorna 😄👍
 


Efter middagen blev vi erbjudna en fri tequila provning, bra att veta vilken sort som är den som smakar bäst, för tequila måste man dricka när man är i Mexico. 
 
Vår favorit blev en blå flaska som ni ser nedan även om den inte ser blå ut på fotot. 🍸🍸
 

 
Sängen kallar efter en lång resdag, imorgon hoppas vi på en härlig sol- och baddag🏊🏻☀️
 
Godnatt💤

Kommentarer

  • Jeanette säger:

    Hej mina gottegrisar lol😅😅 jag kan tyvärr inte se bilderna🙃 önskar er bästa dagen iallafall och njuuuut av allt det goda och ledighet🏖 Kram Jeanette

    2016-02-02 | 09:17:00
  • Anonym säger:

    Ser härligt ut ta lungt o va rädd om er och myyyysssss

    2016-02-02 | 12:13:12
  • Michaela säger:

    Fota balkongen så jag vet hur stort 10 kvm är 😃

    2016-02-02 | 19:43:57

Kommentera inlägget här: