treland.blogg.se

Semester

Sista semesterdagen😔

Kategori: AllmÀnt

 VÄr sista semesterdag och den har vi i Bangkok.
 
Shopping pĂ„ de stora köpcentrunen Ă€ven idag Siam Paragon, MBK mfl, men först en fika pĂ„ Dunkin Dounuts och ett besök pĂ„ Bangkoks akvarium. (PĂ„ shoppingrundan idag blev det ytterligare 2 par skor sĂ„ nu har jag nog handlat 5 par sommarskor och Paul har handlat ett par). NĂ„gra skal till telefon och iPad blev det ocksĂ„, dessa "Ă€kta" varor kostar nĂ€stan ingenting hĂ€r, konstigt eller hur😊.  
 
 
 
 Den hÀr krabban och hans kompisarnas ca en halv meter breda.
 
 SjöhÀstar Àr ett fantastiskt djur och vÀldigt vackert och fridfullt. Denna lilla parveln var nog inte mer Àn 10 cm i utstrÀckt lÀge, men har en hÀrlig gul fÀrg. 
 
 Ett dÄligt foto, men detta ska förestÀlla smÄ pingviner, vi hade tur att komma precis nÀr de skulle matas och fick se alla konster de kunde för att fÄ sin mat. De Àr otroligt snabba nÀr de simmar i vattnet. 
 
 SĂ„klart fanns det Ă€ven hajar hör, men de sĂ„g varken farliga ut eller var sĂ„ aktiva, den hĂ€r tyckte vi dessutom var lite överviktig😄. 
 
 Maneter, tÀnk vilket sorglöst liv de har, bara att ligga och guppa runt hela dagarna och ingen vÄgar rörà dem. 
 
 
 
 
 Lobbyn i vÄrt hotell i Bangkok, hÀr tillbringade vi nÄgra timmar innan vi begav oss ut till flygplatsen för avfÀrd mot Dubai och sedan Köpenhamn ( Malmö). 
 
 Tack för att ni har följt oss och pÄ Äterseende vid nÀsta resa!
 
Paul & Irene 💕

Kommentarer

  • Jeanette Hallebrand sĂ€ger:

    Akvariet var verkligen roligt och lÀckert! Hoppas ni har laddat batterierna vÀl! VÀlkomna hem!

    2015-01-31 | 10:42:42
  • Anonym sĂ€ger:

    Har ni landat i Mexico Ànnu?

    2016-02-01 | 22:20:29

Kommentera inlÀgget hÀr: