treland.blogg.se

Semester

Slut på strandlivet

Kategori: Allmänt

Ett STORT grattis till Kicki som fyllde jämt igår!
 
Vi har haft två härliga dagar på stranden här i Khao Lak. En strand som är helt annorlunda mot Ao nang. Här är ingen trängsel, nästan inga strandförsäljare och mycket finare strand och vatten. Solen tar dock lika bra här och detta fick jag erfara igår kväll när vi kom hem - bränd igen! Våra sol & baddagar är nu slut och vi får hoppas att en del av vår solbränna sitter kvar tills vi kommer hem till Sverige om en vecka!
 
 
Byn där vi bor är ett litet ställe med bara några få affärer och restauranger, men några dagar på detta lugna ställe har varit helt perfekt. Efter att vi ätit lunch alla 4 på vårt hotell fick vi fly upp på hotellrummet då ett Thailändskt regn och åska drog in, dessa är inte nådiga och man tror att allt ska flyta bort. 30 minuter och sedan var det över, då begav vi oss ut igen.
 
 
Vi besökte ett Tsunami museum och tittade på en polisbåt som kastades av vågorna upp 2 km på land vid katastrofen. Man kan inte förstå det som hänt och det är fruktansvärda bilder/filmer de visar. Vårt hotell ligger halvvägs dit båten kastades upp, man får sig allt en tankeställare.......
 
 
 
Ikväll packar vi igen få resan går vidare till Bangkok tidigt i morgon.
 
.......vi har en ny inneboende 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: