treland.blogg.se

Semester

Ao nang

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Första riktiga dagen i Thailand började med en skön sovmorgon som vi verkligen behövde, det var nästan så att vi missade frukosten. När vi vaknade och tittade ut blev vi inte glada ganska mycket moln idag, (fan) det vill inte vi ha här. Men vi gick ändå ner till vårt favorit ställe "den sista fiskaren" där kan man nämligen sitta på stolar i skuggan eller ligga och sola på stranden. Solguden hörde vår önskan och himlen sprack upp till bästa strand-vädret.
 
Gissa var vi satt efter för mycket sol igår. Jag (P) passade på att få lite fotvård när kroppen inte tålde så mycket sol (varför gör jag inte det i Sverige när det är så skönt, antagligen för att det är så dyrt tyvärr).Det är verkligen ett toppenställe, kaffe och frukt bjuder de på och man betalar bara för dricksvattnet och den övriga drickan. Det finns hur mycket andra försäljare som helst som säljer en massa souvernier, kläder och tillbehör till drickat. Vi har provat munkar utan vanilj, munkar med vanilj, nygrillade majskolvar, allt smakar helt underbart överhuvudtaget smakar frukt och grönsaker helt fantastiskt här.
 
Jag var ganska mätt när vi gick ifrån stranden då säger frun: jag är hungrig, så det blev till att prova ett nytt lunch ställe längs stranden. Riktigt bra mat fick vi och därefter blev det en tuk-tuk till hotellet och någon timme vid poolen.
 
Nu ikväll blev det bara en snabb tur ner i byn för en middag mer orkade vi inte göra. Med andra ord har det varit en riktig vilodag idag precis så som det ska vara på semstern!!

Kommentarer

  • Michael säger:

    Man känner sig inte helt motiverad att gå till jobb imorgon när ni har det så skönt i värmen!

    Jag efterlyser lite strandbilder..

    2013-02-06 | 23:50:31

Kommentera inlägget här: